Carbe med gäster
Pianisten och underhållaren David Carbe tar med sig sin kvartett och kommer till Kungsbacka Teater för en konsert fylld med härlig musik. Från jazz och musikal till boogie woogie och rock'n roll!

Kvällens gästartister är Lars-Eric Frendberg och Stina Klintbom.

David Carbe är en 24-årig pianist, sångare och underhållare från Kungälv. Trots sin ringa ålder har han hunnit med en hel del. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock sommaren 2016, TV-kapellmästare i BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Carbes gäster denna eftermiddag är Stina Klintbom, en mångsidig sångerska som har turnerat som Agnetha Fältskog i ABBA-bandet The Arrival - samt Lars-Eric Frendberg, en estradör med timing och publikkontakt som få och med en bred repertoar som rymmer allt mellan  Taube och Elvis.

Varmt välkommen på en högklassig konsert fylld med mycket glädje och musik av bland andra Elvis, Gärdestad, Elton John, Charlie Norman, Benny Andersson och många fler!

Citat från tidningsrecensioner

”En varm och innerlig stämning” – Alingsås Tidning
”En entertainer vid pianot” – Alingsås Tidning
”Nästa generations tangentvirtuous” – Ystad Allehanda
”David Carbe är ett namn att lägga på minnet” – Borås Tidning.

Spelas

Lördag 7 oktober 16.00

 

Speltid

2 timmar 30 minuter inklusive paus

 

På scenen

David Carbe - piano och sång
Simon Johansson - bas
Jacob Linde - trummor
Johan Walter - gitarr 

Lars-Eric Frendberg - gästartist
Stina Klintbom - gästartist

 

Arrangör

Carbe Musik

Köp på Ticketmaster

Turistbyrån

0300-83 45 95