Sofie Zelmani Jenny Almsenius Peter Rudvall
Yes I Am lördag
Yes I Am – en Singer-Songwriterfestival i två dagar fylld med kärlek och musik. Lördag: Sophie Zelmani, Jenny Almsenius, Peter Rudvall, med flera.

Under två dagar förvandlas Kungsbacka Teater till ett sorlande festivalområde med artister som avlöser varandra på scen varvat med utställningar och happenings i foajén.

En unik sammansättning av personliga röster ger singer-songwritertraditionen nytt liv genom en kombination av traditionella former och dagens moderna uttryck - från ödsligt vemod till urbana expressioner.

Festivalen presenterar en blandning av nya och etablerade artister som själva skriver sitt material. Utöver de professionella artisterna ger vi plats åt en grupp begåvade singer-songwriters från Löftadalens folkhögskola. 

Dagens konferencier: Harriet Ohlsson

Utställning i foajén: Håkan Lager, konstnär

Sophie Zelmani

Få artister kan förena det avskalade vackra med en brännande intensitet som den starkt lysande sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel hänför hon sina lyssnare med musik som når långt in under huden - där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv.
Kl 20.30.

Peter Rudvall

Peter Rudvall är en hallänning som biter ihop tänderna när han sover och som med självklar elegans kan gnissla fram en låt. Rudvalls texter är precis som hans scenframträdanden: fulla av spännande vändningar där det mesta kan hända. Är du intresserad av drabbande svenska texter omringat av humoristiska och avslappnade mellansnack är Peter Rudvall en artist för dig.
Kl 18.00.

Jenny Almsenius

Beror det på den halländska luften? Eller kanske på Kattegatts vatten? Det är lätt att börja fundera över hur det kommer sig att vissa blir så begåvade som Jenny Almsenius. De som har sett henne inta en scen kan inte sluta prata om den glöd, värme och magi som Jenny förmedlar med hjälp av sin röst och sitt humoristiskt och avslappnat sätt.  
Ett smakprov från Youtube  
Kl 19.00 

Löftadalens Singer-Songwriters

Vill du vara först med det senaste? På singer-songwriterlinjen på Löftadalens folkhögskola har en grupp begåvade låtskrivare mejslat fram sina egna unika uttryck. Nu kan festivalpubliken ta del av deras spännande arbete. Under Yes I Am får du stifta bekantskap med morgondagens stjärnor.
Kl 17.00

Söndagens artister

Moto Boy, Tomas Andersson Wij, Castlewoods med flera 

Förmånligt pris

Med ett 2-dagarspass kan du se samtliga artisters konserter under festivalen. Självklart till ett förmånligt pris.

Spelas

Lördag 25 mars 17.00-23.00

Söndag 26 mars 16.00-22.00

 

Arrangör

Kungsbacka Teater och Kultur i Halland

Köp på Tickemaster

Turistbyrån

0300-83 45 95

 

Konsthallen

0300-83 42 84