The Cavern Beatles

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Förra året stod de inför en utsåld salong på Kungsbacka Teater. Vi är därför glada över att kunna välkomna dem tillbaka till teatern.


Denna gång hyllar bandet 50-årsdagen av låten "Get back" och The Beatles allra sista livespelningen, som ägde rum på taket till deras skivbolag Apple Records.


The Cavern Beatles behöver ingen större presentation, efter mer än 100 föreställningar i Sverige under de senaste 10 åren har de skaffat sig mängder av svenska beundrare, och runt om i världen anses de vara ett av de bästa hyllningsbanden till The Beatles. Även deras utseende, röster och rörelser är mycket lika de ursprungliga Fab Four. Och precis som originalet kommer de från Liverpool!

 

På Kungsbacka Teater bjuder The Cavern Beatles på en två timmar lång föreställning, där inget lämnats åt slumpen. Med dom ”rätta” instrumenten och med ”rätta” looken levereras den ena tidlösa låten efter den andra, såsom: Please Please Me, Twist & Shout, Can’t Buy Me Love, Help!, Ticket to Ride, Michelle, All My Loving, Hey Jude och naturligtvis Get Back.

 

Bandet har spelat i mer än 40 länder, i de flesta europeiska länder men även i Indien, Kazakstan, Ryssland, Island, Turkiet och på Maldiverna.

 

Speltid

2,5 timmar inklusive paus

 

Arrangör

Wigt International

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit