Carbe med gäster

Kungsbacka Teater, Kungsbacka
Pianisten och entertainern David Carbe gästas av en av Sveriges mest folkkära artister, Sonja Aldén. Tillsammans med David Carbe Kvartett och sångerskan Stina Klintbom bjuds det på en varierande show med en varm stämning och välkända musikstycken – från visa till rock'n'roll!

Sonja Aldén

Hon kallas ofta för ”vår tids kvinnliga Ted Gärdestad”. Oförställd enkelhet och musikalisk skönhet hör till hennes artistiska kvaliteter. Senaste albumet ”Meningen med livet” är det sjätte sedan skivdebuten med ”Till dig” 2007.

Ett decennium senare har hon hunnit bli en folkkär artist med sju låtar på Svensktoppen, tre framträdanden i Melodifestivalen, en Rockbjörn, tre grammisnomineringar på meritlistan. Sonja Aldén har också mottagit stipendiet Den Nordiska Första S:t Johannislogens Jubel-Fond.

 

David Carbe

David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 25 år.

Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Sofia Källgren, Janne Schaffer och Sonja Aldén samt konceptet "Carbe med gäster" som gjort succé i många svenska städer.

 

Stina Klintbom

Stina Klintbom är en etablerad sångerska och artist med en stor genrebredd och repertoar.

Hon har medverkat i musikaler som Jesus Christ Superstar, The Wiz, City of Angels och Sugar – I hetaste laget. Hon har även turnerat med Abbabandet Arrival som Agnetha Fältskog och körat bakom bl.a. Danny Saucedo och Peter Jöback. Stina har gästat Carbes konserter tidigare och varit mycket uppskattad bland publiken. Hon önskas varmt välkommen tillbaka!

 

David Carbe Kvartett
David Carbe – piano
Johan Walter – gitarr
Jacob Linde – trummor
Simon Johansson – bas

 

Speltid

2 timmar 30 minuter inklusive paus

 

Arrangör

Carbe Musik

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit