Den lyckliga pessimisten

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Du försöker tänka positivt, fånga dagen, välja glädje och vara så mindful du bara orkar. Men ändå är du inte alltid lycklig. Livspusslet är alltjämt olöst, du är inte 100% harmonisk, och du har inte nått dina mål. Men ärligt talat – är det så farligt då? Tillsammans med komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg får du smaka på svalkan i det negativa tänkandet. Släpp garden, luta dig tillbaka och njut av en välgörande stund fylld med vetenskap, gapskratt, distans och lite fräsch pessimism.

 

Duon Jan Bylund & Mattias Lundberg presenterar “Den lyckliga pessimisten”, en föreställning om optimistmaffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness. Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så? En underhållande föreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor!

 

Du tänker positivt, du upplever med alla sinnen och hemma dignar hyllorna av självhjälpsböcker. Ändå är du inte lycklig hela tiden. Livspusslet är fortfarande olöst, kometkarriären tog aldrig fart, och du glömde (igen) att använda alla sinnen när du åt din svettiga lunchsmörgås. Men ärligt talat, är det så farligt?  I den här humoristiska föreställningen gör Jan Bylund & Mattias Lundberg upp med “tänk positivt”-maffian. De får oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej.  I stället för att köpa ännu en självhjälpsbok; lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt.

 

Speltid

1 timme 40 minuter, ingen paus

 

Arrangör

Matthias Lundberg & Jan Bylund

 

Mattias Lundberg är psykologen och författaren som med sitt rättframma sätt och skarpa åsikter inte drar sig för att tala om hur saker EGENTLIGEN ligger till.

 

Jan Bylund är komikern och programledaren som med värme och finurlighet lyckas tvåla till de som hävdar att allt är möjligt bara "man tror på sig själv".

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Prisinformation

Biljetter Ticketmaster.

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit