Emil Jensen - en gemensam galning

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

– Efter det fantastiska mottagande vi fått under hösten, känns det omöjligt att inte fortsätta till våren. Det har styrkt mig i att det är viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen och den tillströmmande publiken.

Sagt av pressen:

“Omslutande humor blandas med högstämt allvar och där Jensen får gott om svängrum för sin begåvade ordkonst” – GöteborgsPosten

“Denne förträfflige ordkonstnär är förmodligen en av landets mest mänskliga människa” – Gaffa

Förutom turnén har Emil i höst släppt ett nytt rosat album ”En gemensam galning” och boken ”Vad var det jag sa?” som innehåller texter från hans mest älskade radioframträdanden – Sommar i p1, Tankar för dagen och Godmorgon världen!

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning. Genom åren har han prisats för sin ordkonst och musik, senast med Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

 

Speltid: 2 timmar och 20 minuter inklusive paus.

Arrangör: Frihamnen Event och United Stage

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka turistbyrå 0300-83 45 95 eller Ticketmaster.se

Hitta hit