Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Thomas Di Leva fortsätter under 2020 sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. Följ med på en fascinerande konsertresa i tid och rum och njut av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren 2018 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm med sin hyllning till David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet, och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under 2020. Titeln ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

”Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig, utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision”, säger Thomas Di Leva.

Speltid

Arrangör

United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter hos turistinformationen, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit