INSTÄLLT - Nordman

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Evenemanget är inställt!

Nordman är tillbaka – nu firar de 25 år med albumet ”Tänk om” som släpptes i oktober 2019. Under 2020 åker de ut på en omfattande Sverigeturné, där Håkan Hemlin och Mats Wester varvar musik med berättelser ur sin händelserika historia. Håkan har aldrig sjungit bättre, och Mats har aldrig skapat bättre musik.

”Vi är ju mer ett liveband egentligen. Det ger oss en otrolig energi att möta publiken. En stor del av dem blev våra fans redan som barn, i dag har de med sig sina egna barn. Det blir mycket allsång, texterna har betytt så mycket för så många”, berättar Mats Wester.

Mycket handlar med andra ord om att återvinna det gamla, samtidigt som Nordman är måna om att skapa något helt nytt och fräscht.

”Det här med recycling är något som vi tycker är viktigt, inom alla områden. Man skulle nog kunna säga att vi återvinner oss själva”, säger Mats.

Det hinner hända mycket på 25 år. Och kanske är det först nu som Nordman verkligen hittat hem. De har borstat av allt vägdamm, lyft blicken och tittat framåt men också inåt. Och någonstans där, i korsningen av gammalt och nytt, återupptäckte de glädjen till musiken och den långa vänskapen.

Speltid

90 minuter utan paus

Arrangör

United Stage & HitNöje

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter hos turistinformationen, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit