INSTÄLLT - 20 år med mig - Özz Nûjen

Kungsbacka Teater, Kungsbacka
Föreställningen är inställd!

En av Sveriges främsta och mest omtalade och frispråkiga komiker Özz Nûjen firar 20 år på stand up-scenen under hösten 2020 med showen 20 år med mig - Özz Nûjen

Özz Nûjens stand up-succéer har setts och älskats runt om i landet, och i denna show kan publiken se fram emot såväl nyskrivet material, som några av Özz bästa rutiner. Han berättar om sina sämsta gig, pinsammaste stunder och om den snåriga vägen mot att bli bäst. Han avslöjar vad som gör att ett skämt ena dagen bli så roligt att publiken skrattar så snoret rinner, till att nästa dag falla platt. Vad händer då i rummet och i Özz huvud?

Med sitt oefterhärmliga sätt och sin förmåga att både roa och oroa, kommer Özz nu att avslöja saker om sig själv, sina kollegor och stand up-branschen som vi inte hade en aning om. Det blir spännande och ibland överväldigande. 


Gör er redo för allt från Jan Guillou till Greta Thunberg, från AIK till vandrande pinnar och från religiösa fanatiker till kvart-i-tre-ragg. För när Özz står på scen så kan allt hända.


Kom och fira med mig när jag gör det jag älskar mest. Stand up som roar och oroar. Puss och kram! - Özz Nûjen

Mer om Özz Nûjen

Özz Nûjen har varit programledare för bland annat Morgonpasset i P3, Stockholm Live på SVT, Ring så spelar vi i P1 och Kristallenvinnaren Zero Impact på UR/SVT. Han har gjort Sommar i P1 två gånger och medverkade i Stjärnorna på Slottet 2014. 

Özz har även haft roller i ett flertal teateruppsättningar: Puck i Shakespeares En midsommarnattsdröm, Carlsson i Strindbergs Hemsöborna, Molina i Spindelkvinnans kyss, Rikard III och Gycklaren i Nobelpristagaren Dario Fo’s Mistero Buffo.  

I bagaget har han dessutom två franska storfilmer: Si tu meurs, je te tue och Comme chez soi. Han har varit gäst i ett antal svenska tv-program, som t.ex. Skavlan, Hellenius Hörna och Renées brygga.

Under våren 2020 spelar Özz Nûjen rollen som Refaat El-Sayed i den nyskrivna föreställningen Årets Svensk på Uppsala stadsteater.

Speltid

75 minuter, ingen paus

Arrangör

Damar Produktion

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter hos turistinformationen, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit