PREMIÄR! Hannah Felicia - Danskompaniet Spinn

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Du är välkommen in i en nästan privat värld, som vi delar tillsammans. Där kärleken mellan två människor berättar en historia om rivalitet, ömhet, gemenskap och sensualitet. Och om en osynlig gräns mellan att tycka om och att åtrå.

Spinns nya duett Hannah Felicia handlar om systerskap och om relationen mellan två människor. Eller kanske är det egentligen bara två sidor av samma person, som längtar efter att bli sedd, accepterad och älskad?

Koreografen Lára Stefánsdóttir arbetar ofta med utgångspunkt i dansarens egna förutsättningar. Hon var under flera år konstnärlig ledare och koreograf för Iceland Dance Company och har även vunnit ett flertal priser för sina egna verk. Musiken till Hannah Felicia har skapats av isländska kompositören Högni Egilsson som bl.a. släppt musik på hyllade skivbolaget Erased Tapes, och skapat musik till det interaktiva projektet Project XO för Sadler’s Wells i Storbritannien.


Hannah Felicia har skapats med stöd av Västra Götalandsregionen, Kulturrådet, Göteborgs stad och Svensk-isländska samarbetsfonden. Delar av föreställningen skapades under residens på Kungsbacka Teater genom Rum för Dans Halland.

Konstnärlig ledare

Veera Suvalo Grimberg

Koreografi

Lára Stefánsdóttir

Dansare

Hannah Karlsson
Felicia Sparrström

Musik

Högni Egilsson

Kostym

Charlotte von Weissenberg

Ljusdesign och tekniker

Jonathan Fischhaber

Foto

Anna Ósk Erlingsdóttir

Makeup och hårstylist

Hannah Lindoff

Produktion

Danskompaniet Spinn
Producentbyrån

Tack till

Frida Mårtensson
Klas Grimberg

 

Speltid

 30 minuter

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Hitta hit