INSTÄLLT - Alla onda ting är tre

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Evenemanget är inställt!

Comedy Art Theatre presenterar en… ja, vad är det?
Manusörfattare L Per E Pettersson – som tidigare skapat allt från ”Full Frys” och sketcher för TV till otaliga ”Mordgåtor” och ”Spökvandringar” – förklarar:

”Föreställningen görs av tre skådespelare, i 55 olika roller. Den utspelar sig i början av 1900-talet och kretsar kring tre olösta mordfall. Tre fall som ska lösas innan bilan faller för Länsman Leonard. Kan publiken hjälpa honom? Kan han hjälpa sig själv?”

Så det är en mordgåta?


”Nej – och ja. Det finns tre mordfall att lösa, men föreställningar kan med fördel ses som en upplevelse utöver det vanliga. En fartfylld komisk föreställning som tar med er på en resa genom tid och rum. Detta är teater som fyller er med glädje och häpnad: Hur kan tre skådespelare göra allt detta; kan man verkligen vara på två ställen samtidigt? Det är en föreställning som överraskar. Lite Agatha Christie möter Rowan Atkinson. Med logik, komik och fingertoppskänsla. Luta er bara tillbaka och njut. Detta blir något underbart, nytt och härligt med humor, skratt, överraskningar, glädje och genialitet.”

Speltid:

2 tim och 30 min inkl. paus

Arrangör:

Comedy Art Theatre

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Hitta hit