Marcus Berggren - Å Harre Jävvlar

Kungsbacka Teater, Kungsbacka
Marcus Berggren, känd för att vara en rolig jävel, gör sin första och kanske sista soloshow. Den innehåller musik, fler skämt än man orkar höra samma timme, samt de sjukaste anekdoterna man kan få för pengar. Det blir ”Lite rock ‘n roll och så många skämt jag hinner”

Tjenare, Macke B här. Ville bara passa på att välkomna in er till min första riktiga brakshow. Och kanske den sista. Iallafall på ett bra tag. För en sån här grej orkar man bara göra någon gång ibland. Ni kommer fatta varför. Så nu har jag satt ihop mitt absoluta fetaste nyaste material med några låtar för att vi tillsammans ska kunna lämna verkligheten ett tag. Och förhoppningsvis gå därifrån lite lättare. Om inte annat svettas man en del när man kollar på mig.

Jag kommer ge allt. Jag vet fan inte hur man håller tillbaka. Jag tycker livet i sig kan kännas lite trångt så när man går på föreställning ska det fan va extra allt.

Aja, det här är ju bara babbel. Vi ses på showen istället. Så sköjar vi som om det inte fanns någon morgondag. En sista gång.

Mvh, Macke B

Speltid

ca 75 minuter. Ingen paus.

Arrangör

CS Nöje

Rekommenderad ålder

16 år

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Hitta hit