Estradkören – Absolut 70-tal

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Estradkören följer upp vårens framgångsrika "Absolut 70-tal"-konsert på Göteborgs konserthus med en liten turné till Kungsbacka teater!

Frihetslängtande fredsbudskap och politisk proggrörelse, experimentell pop och dansant disco. 70-talet var en sökande och spännande tidsepok, och resultatet blev musik som lever för alltid! Estradkören tar sig an detta årtionde musikaliskt och sceniskt den 16 september på Kungsbacka teater. Med sig har kören sina husband 42nd Street Orchestra och Fab III, allt under ledning av Sverker Domar.

Estradkören har cirka 50 medlemmar och har varit aktiv i Göteborg i över 50 år. Repertoaren är mycket varierad och konserterna har ofta en berättande inramning. De senaste åren har kören bland annat uppfört flera hyllade konserter med teman som musikal, 60-tal, Beatles samt de årliga julkonserterna i Annedalskyrkan. Kören har också bidragit till ett uppmärksammat rösträttsprojekt där rösträttssånger från tidigt 1900-tal spelats in i samarbete med Göteborgs universitet.

Läs mer om Estradkören på estradkoren.se

Längd

Ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus

Arrangör

Estradkören

Åldersgräns

4 år

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Hitta hit