Mat & dryck

Varför inte göra ditt besök hos oss till en helkväll? Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.

Teatercaféet

Det går självklart också bra att avnjuta något enklare i vårt teaterkafé. Där finns allt från kaffe och kaka till ett glas vin eller öl.

Vill du spara lite tid går det bra att beställa det du vill äta och dricka i pausen innan föreställningen börjar. Personalen ser till att det du beställt står framdukat lagom till pausen.

Vid större beställningar kan du kontakta Café Klappan 0300-56 55 55


Restauranger i närheten

 

Cosa Table

Cosa Table serverar nordiskt mathantverk på lokal- och närproducerade råvaror. En plats att besöka, umgås, uppleva och njuta på. 

Cyrano

Cyrano serverar provensalska pizzor som bakas i vedeldad stenugn. Du kan också beställa à la carte - allt tillagat på råvaror av högsta kvalitet.

Pinchos

Pinchos serverar allt från spanska quesadillas till asiatiska dumplings och fransk crème brûlée i tapasformat. 

Restaurang Ester

På Ester möter svenska smaker resten av världen. Maten lagas på råvaror av högsta kvalitet och efter vad säsongen har att erbjuda.

Rum 35

Här möts det italienska köket med våra svenska råvaror. Mat och möten i en avslappnad atmosfär.

Tullen 8:2

Tullen är en härlig mix av restaurang och café. Här serveras både frukost och lunch. Under kvällen kan du sitta ner och njuta av bistromenyn.

Restaurang Hegli

Här kan du njuta av hemlagad husmanskost och hembakat bröd. Du kan umgås och trivas i olika rum eller bara hänga i den lilla baren.

Bellis Café & Cocktail

Här kan du avnjuta såväl en brakfrukost med amerikanska pannkakor, som en välgjord cocktail med tilltugg. 

Grevens Gastro

Här njuter du mat och dryck på en av Kungsbackas bästa uteserveringar i kvällssolen vid ån. Maten är i fokus på Grevens Gastro, men här erbjuds även spännande, fräscha cocktails och en intressant öl- och vinlista.