Information om vaccinbevis

Från och med 1 december måste du som besökare uppvisa ett giltigt bevis på att du tagit minst två vaccindoser, samt en giltig ID-handling, för att få besöka evenemang hos oss. Under december 2021 arrangeras alla evenemang av externa arrangörer. Avbokningsmöjligheter för dig som är ovaccinerad är upp till varje specifik evenemangsarrangör. Du kommer att få ett mejl av oss där det framgår vad som gäller för just ditt evenemang. 

Kravet på vaccinationsbevis gäller alla besökare över 18 år. Det kan vara svårt för oss på teatern att i vissa fall avgöra om besökare är under eller över 18 år. Ta därför med giltig legitimation om du är i åldrarna strax under 18 år för att kunna styrka att du inte behöver visa upp vaccinationsbevis.

Gemensamt gäller följande för alla evenemang på Kungsbacka Teater tills vidare: 

  • För att få besöka evenemanget skall ett giltigt vaccinbevis samt legitimation uppvisas. Förbered dig genom att ladda ner ditt vaccinbevis till din mobiltelefon för smidigare hantering. Följ instruktionerna på covidbevis.se Notera också att vaccinbevisen har en begränsad giltighetstid, så kontrollera att ditt bevis fortfarande är giltigt innan du kommer till teatern. 
  • Kontrollen av vaccinbevis kommer troligtvis att ske utomhus, så se till att ha varma kläder då köer kan uppstå. 
  • Kom i god tid till ditt evenemang. Vi kommer att öppna foajén 1,5 timma innan evenemangets starttid. Teaterbaren håller öppet, så passa på att njuta av något gott att äta eller dricka innan det är dags att gå in i salongen. 
  • Endast huvudentrén till teatern är öppen, och avläsning av vaccinpass sker utanför entrédörrarna. 
  • Eventuell återlösning av biljetter skall göras innan evenemangsdatumet har passerat. 

 

Jag är ovaccinerad. Får jag pengarna tillbaka om jag avbokar min biljett? 

Möjligheten till avbokning och återbetalning är upp till varje enskild arrangör. Kontakta oss på kungsbackateater@kungsbacka.se så kan vi hjälpa dig med vad som gäller för just ditt evenemang. 

 

Till evenemang där Kungsbacka Teater är arrangörer erbjuds återbetalning (exklusive bokningsavgift).  

 

Jag kan inte vaccinera mig av medicinska skäl, kommer jag ändå få besöka evenemang hos er? 

Om du kan uppvisa läkarintyg på att du inte kan vaccinera dig kan du under vissa förutsättningar ändå besöka evenemang hos oss. Kontakta oss på kungsbackateater@kungsbacka.se så kan vi hjälpa dig vidare. 

 

Jag har ingen e-legitimation och kommer inte hinna få hem mitt vaccinbevis via post innan evenemanget. Får jag ändå komma in? 

Tyvärr kan vi inte släppa in någon utan att först ha scannat ett godkänt, legitimerat vaccinbevis.