Omsorgsfull öppning i höst

Nu lättas restriktionerna! Från och med 29 september 2021 kan vi äntligen slå upp portarna för vår fulla kapacitet igen. Naturligtvis gäller fortfarande aktsamhet och omsorg, och vi uppmanar dig att stanna hemma om du känner dig sjuk. 

Vi uppmanar alla besökare att visa fortsatt hänsyn till varandra och till teaterns personal. Vi har en stor foajé i två plan och många toaletter, så det finns gott om plats för alla. Stationer med handsprit finns utplacerade runt om i foajén.

De föreställningar som är flyttade från säsongen 2020, genomförs i höst. Vissa evenemang kan dock komma att flyttas ändå, p.g.a. exempelvis rese-restriktioner för artisterna. Berörd publik meddelas via mejl. Håll koll på vår hemsida för att se vad som gäller för just din bokning.

Vad gäller max antal besökare och avståndsrestriktioner så gäller just nu nationellt 300 personer sittande inomhus, med minst 1 meters avstånd mellan sällskapen. För vår del innebär det ett max antal på 130 personer sittande i salongen. Observera att efter 29 september tas maxtak och avståndskrav bort och vi kan åter släppa in 500 personer.

Följande föreställningar flyttas eller ställs in:

10 september: Tommy Körberg - flyttas till 6 oktober

2 oktober: Hyllning till Afzelius - flyttas till 14 april 2022

9 oktober: Dragspelsgalan - flyttas till 30 oktober 2022

14 oktober: Nordman - inställd

14 november: Flamingokvintetten - flyttas till 15 april 2022

 

Texten uppdaterades 2021-09-15