Vi öppnar igen, med omsorg!

Hurra! Äntligen kan vi öppna igen! 

Efter en lång vår utan evenemang är vi nu glada att åter kunna öppna vår teater för publik igen.

Naturligtvis gör vi detta med stor omsorg om såväl besökare som personal och artister, och vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Många evenemang flyttar dock till våren 2021. Längst ner på denna sida ser du vilka evenemang som fått nya datum, och vilka som ställts in helt.

För att du som besökare ska kunna känna dig trygg inför ditt besök hos oss har vi vidtagit ett flertal åtgärder, som du kan läsa om här nedan. Du är välkommen att kontakta oss om du har andra frågor eller funderingar. 

Vanliga frågor: 

Hur många besökare tar ni in i salongen? 

Vi begränsar antalet besökare i vår salong till max 50 personer, och tack vare vår stora, luftiga salong med 500 sittplatser kommer vi enkelt kunna sprida ut publiken. Vi garanterar minst två tomma stolar mellan dig/ditt sällskap och nästa besökare, och ingen kommer att sitta rakt bakom dig. 

Hur köper jag min biljett? 

Vi använder oss, precis som vanligt, av Ticketmaster till all biljettförsäljning - antingen via Ticketmasters hemsida, eller Kungsbacka Turistinformation. Dock säljs alla biljetter onumrerade, och placering sker sedan, med hjälp av våra salongsvärdar, inne i salongen och baseras på hur många ni är i ditt sällskap. 

Hur går insläppet till? Måste jag köa och trängas med andra? 

Nej, tack vare att vi har flera dörrar in till salongen kommer både in- och utsläpp ske mycket smidigt och utan trängsel. Vi släpper in ett sällskap i taget och har salongsvärdar på plats i salongen som hjälper till att säkerställa att det inte uppstår trängsel. 

Om jag blir sjuk, kan jag avboka mitt besök och återköpa min biljett? 

Vi kan tyvärr inte återlösa biljetter, men vi erbjuder flexibla bokningsregler till de allra flesta evenemang. Kontakta oss om du skulle behöva avboka ditt besök. De evenemang som arrangeras av Kungsbacka Teater kan avbokas och du erbjuds då ett presentkort till något av våra andra evenemang i stället. 

Hur går det till när jag kommer till teatern? 

För att minska flödet av människor i våra lokaler kommer vi endast hålla den östra entrén (från Gymnasiegatan) öppen. Du kommer dessutom skanna din biljett direkt i entrén. På flera ställen i foajén och salongen finns handsprit, och vi har gott om toaletter. Dessa städas, liksom alla övriga lokaler, inför varje föreställning. 

Håller caféet öppet som vanligt? 

Ja, servering sker tryggt enligt rådande rekommendationer. 

Kan jag lämna salongen om jag känner mig otrygg? 

Naturligtvis kan du avbryta ditt besök om du inte mår bra eller känner dig otrygg. Prata med någon av publikvärdarna så hjälper de dig med din biljett. 

Vad kan jag själv göra? 

Genom att hålla avstånd, tvätta händerna, hosta och nysa i armvecket och stanna hemma vid minsta symptom så hjälps vi alla åt att bromsa smittspridningen. 

 

 

Hösten 2020 - Inställda evenemang

 • Mamma Mia Hitsen - Johan Stengård 19 september
 • Så funkar det - The Show! Med Anders & Måns 15 oktober
 • Carbe med gäster - 25 oktober

Hösten 2020 - Flyttade evenemang

 • Tomas Di Leva – flyttad till 30 januari 2021
 • Sissela Kyle - flyttad till 13 mars 2021
 • Värmländsk voodoo (Johan & Björn) - flyttad till 14 mars 2021
 • When Monday Came (ZVC) - flyttad till 20 mars 2021
 • Tommy Körberg - flyttad till 7 april 2021
 • Flamingokvintetten - flyttad till 8 april 2021
 • 20 år med Özz Nujen - flyttad till 22 april 2021
 • Niklas Andersson - flyttad till 23 april 2021
 • Nostalgigalan - flyttad till 9 maj 2021
 • Dragspelsgalan - flyttad till 9 oktober 2021
 • Nordman - flyttad till 14 oktober 2021
 • Klara Zimmergren - flyttad till 13 november 2021

Texten uppdaterades 2020-09-22