Teaterbaren

Teaterbaren erbjuder alltid ett varierande utbud av gott att äta och dricka i samband med föreställning. 

Teaterbaren

I foajén hittar du Teaterbaren som drivs Matverket. I baren serveras gott att äta och dricka innan föreställning och i eventuella pauser. Här kan du göra din beställning i förväg och smidigt hämta ut den i Teaterbaren vid ankomst till teatern.

Teaterbaren finns även på Facebook! Gilla deras sida för att ta del av erbjudanden, tävlingar och information om utbudet i Teaterbaren.

 


Restauranger i närheten

Varför inte göra ditt besök hos oss till en del av en helkväll? Kungsbacka Teater ligger på gångavstånd från Kungsbackas digra restaurangutbud. Här listar vi några restauranger och barer i stadskärnan.

Cosa Table

Cosa Table serverar nordiskt mathantverk på lokal- och närproducerade råvaror. En plats att besöka, umgås, uppleva och njuta på. 

Cyrano

Cyrano serverar provensalska pizzor som bakas i vedeldad stenugn. Du kan också beställa à la carte - allt tillagat på råvaror av högsta kvalitet.

Pinchos

Pinchos serverar allt från spanska quesadillas till asiatiska dumplings och fransk crème brûlée i tapasformat. 

Restaurang Ester

På Ester möter svenska smaker resten av världen. Maten lagas på råvaror av högsta kvalitet och efter vad säsongen har att erbjuda.

Rum 35

Här möts det italienska köket med våra svenska råvaror. Mat och möten i en avslappnad atmosfär.

Tullen 8:2

Tullen är en härlig mix av restaurang och café. Här serveras både frukost och lunch. Under kvällen kan du sitta ner och njuta av bistromenyn.

Nanjia Sushi & Asiatiskt

Asiatisk restaurang precis intill Kungsbacka Teater. Här finns sushi, dumplings poké bowls bara några steg från teaterns entré.

Bellis Café & Cocktail

Här kan du avnjuta såväl en brakfrukost med amerikanska pannkakor, som en välgjord cocktail med tilltugg. 

Grevens Gastro

Här njuter du mat och dryck på en av Kungsbackas bästa uteserveringar i kvällssolen vid ån. Maten är i fokus på Grevens Gastro, men här erbjuds även spännande, fräscha cocktails och en intressant öl- och vinlista.