Evenemang

A Swingin´ Christmas med Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters kallas ”publikfavoriter” på bl.a Göteborgs Stadsteater, Göteborgsoperan, Spira och Vara Konserthus. De är befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1960.

Nu är de är äntligen tillbaka på Kungsbacka Teater med en förfinad version av sin succéföreställning och julkonsert ”A swingin´ Christmas”!

Trion bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. Du blir bjuden på älskade julklassiker men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen “Tänd ett ljus” i bossa nova-rytmer och kan “Vår julskinka har rymt” verkligen sjungas som en sensuell blues?

Tjejerna sjunger trestämmigt, precis som The Andrews Sisters gjorde och med sig har de ett par av Västsveriges skönaste jazzmusiker. Musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst! Publikälsklingen ”O Helga Natt” utlovas såklart.

Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och mikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken!

Längd: ca 2 timmar inklusive paus

Servering finns.

Arrangör: Smoke Ring Sisters

Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

14dec 18:00 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation

Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: kungsbackateater@kungsbacka.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud