Evenemang

Skräckkabinettet - En monsterrockshow

En spektakulär och interaktiv rockshow för hela familjen om att våga utmana sina rädslor. Med finurliga texter och cool rockmusik för både små och stora öron får vampyrsångaren Valentin Von Törst, mumiegitarristen Akhenaton den Allsmäktige, spökbasisten Vita Frun samt monsterrock-trummisen Grym oss att fundera kring rädslor och hur vi kan övervinna dem.

Skådespelaren och dramatikern Jonas Karlström Hay delar sin tid mellan SVT Barn, frilansuppdrag och den här monstersatsningen:
– För ett par år sen visade jag min då treåriga son Lordis ”Hard Rock Halleluja” på YouTube. Han satt som klistrad, helt förförd av scenshowen med vilt poserande monster som slet i gitarrsträngarna så att fingrarna blödde, bankade på trummorna så tak och väggar rämnade, och plötsligt öppnade sig en ny värld för honom (och mig)! Jag letade febrilt efter fler artister att presentera för honom, men upptäckte att det inte finns särskilt många artister som gör ”seriös rockmusik” OCH vänder sig till barn. Detta ville jag råda bot på och Skräckkabinettet föddes!
Skräckkabinettet har gjort succé i barnprogrammet Sommarlov på SVT Barn där de framförde sina låtar ”Våga vägra vara rädd” och ”Alla är rädda för nåt” och lockat stor publik till sina spelningar, både på stora sommarscener (Parkteatern i Stockholm, Malmöfestivalen, Varbergs Torg m.m.) och på teatrar och konserthus (Malmö Live, Dunkers Kulturhus, Ystad teater, Stora Teatern i Göteborg m.m.)

Målgrupp: 4 – 99 år Familj

OBS! - MEDTAG EGEN SITTKUDDE TILL MINDRE BARN

Längd: ca 60 minuter. Ingen paus.

Arrangör: Kungsbacka Teater

Servering finns.

02nov 14:00 samt 17:00 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation

Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: kungsbackateater@kungsbacka.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud