Evenemang

NOSTALGIGALAN - Elvis Presley & The Beatles

Elvis Presleys och The Beatles låtar blev epokgörande under 1950 och 1960 talen och lade grunden till dagens pop- och rockmusik. De sålde miljontals skivor, gjorde världsturnéer, filmer och medverkade i de största radio- och TV programmen. De blev förebilder för mängder artister och låtskrivare världen över. Och det är denna musikaliska atmosfär som publiken åter får uppleva under kvällens föreställning.

Pepperland
Pepperland är bandet från Göteborg som av The Beatles producent George Martin utsetts till världens bästa Beatlestolkare. Här tar de fem musikerna med oss på en resa genom pophistoriens största framgångssaga i en hitkavalkad. Pepperland bjuder på en Beatles-kväll DeLuxe! Från deras allra första låt ”Love Me Do” (1962)… Till den allra sista ”Now And Then” (2023)…och de öser förstås fram massor av fler pärlor från hela den 62-åriga Beatles-katalogen! Det tidiga, det sena, pop-pärlorna, det vackra, tuffa, lågmälda, svängiga, ösiga, obskyra, omöjliga. Varvat med anekdoter, lite publikmedverkan och lite allsång! Här får man drömma sig tillbaka till storheten i den musik som en gång skapades av genierna från Liverpool. Sedan i början på 1990-talet har bandet gästat den årliga Beatlesfestivalen i Liverpool och många andra minneskonserter och Beatlesfestivaler. Utmärkande är att bandet alltid är trogna originalutgivningarna, det ska helt enkelt låta näääääärapå som på skivorna, eller bättre.

Zeiss
A Tribute To Elvis Presley
Matthew Zeiss från Long Island, New York inspirerades av musik i tidig ålder och av olika genrer. Men det var Elvis Presleys framträdanden och hans musik som fascinerade honom mest. Han är inte bara en karismatisk liveartist utan också framstående låtskrivare med f.n. sex egna album. Matthew gör inte anspråk på att vara varken Elvis "look a like" eller att sjunga som sin idol. Däremot bjuder han på ett förstklassigt framträdande med sin originella röst och sina tolkningar av Elvis-klassikerna och en rad hits som annars inte brukar framföras av andra artister. Matthew backas upp av sitt eget TCB Band och de tog förresten hem första pris under den Europeiska Elvisfestivalen i Bad Nauheim i Tyskland i augusti 2023.

Åldersgräns 13 år pga höga ljudnivåer
Längd: ca 4 timmar inklusive paus.
Arrangör: Radio Nostalgi

20okt 17:00 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation

Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: kungsbackateater@kungsbacka.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud